Daybreak představují PlanetSide Arena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Daybreak představují PlanetSide Arena

Daybreak představují PlanetSide Arena

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 12. 2018 12:43 1
Reklama

Série multiplayerových FPS PlanetSide začala v roce 2003, kdy Daybreak Games, tehdy ještě pod názvem Sony Online Entertainment, vytvořili první díl. Na pokračování museli fanoušci čekat až do roku 2012 a posledním příspěvkem do série bude právě oznámená novinka PlanetSide Arena, které se dočkáme už v lednu příštího roku.

PlanetSide Arena naváže na svého předchůdce především v rozsahu bitev. I tady se dočkáme stovek hráčů na jednom bojišti, a to hned v několika režimech. Ne všechny bohužel budou dostupné hned po startu hry. Kromě dnes nepostradatelného battle royale v sólo i týmovém režimu, bude hra obsahovat také "Massive Clash", kde se proti sobě postaví dva týmy, každý o 250 hráčích.

To bude pro začátek vše. Hra bude ale rozdělena na sezóny, z nichž každá vždy přinese jeden nový mód. V plánu je nad rámec zmíněných ještě Capture the Flag, Team Deathmatch, Search and Destroy a Global Conquest. Svého hrdinu budete vybírat ze tří tříd, konkrétně Assault, Engineer a Medic.

Vydání PlanetSide Arena je plánované na 29. ledna, a to pouze na Steamu. Hra je k předobjednání už v tuto chvíli za necelých 17 eur, k dispozici je ale i edice za dvojnásobnou cenu, kde dostanete jako bonus exkluzivní výbavu pro své vojáky. Předobjednávka navíc opravňuje zájemce ke vstupu do uzavřené bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama