MMO od Wargamingu v prvním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMO od Wargamingu v prvním traileru

MMO od Wargamingu v prvním traileru

Ferdys

Ferdys

17. 12. 2018 14:46
Reklama

Vývojáři úspěšného World of Tanks nám představují první záběry z online RPG Pagan. Jedná se o MMORPG s izometrickou kamerou. První představení se hra dočkala v listopadu, nebylo nijak velkolepé, ale dnes jsme se konečně dočkali prvního traileru, kde poprvé vidíme záběry ze samotného hraní. Pagan Online bychom se měli dočkat někdy v průběhu příštího roku.

Inspiraci si hra podle slov vývojářů propůjčuje z dávných dob před Kristem. Bohové jsou pryč a svět se snaží podmanit temné síly, které získají duši kohokoli, kdo je moc slabý na to, aby se bránil. Vtělíme se do postavy jednoho z vyvolených. Vybrala si nás samotná příroda, abychom bojovali o osud světa a získali tak celosvětovou slávu v honbě za artefakty ukrývající nepředstavitelnou moc. Celé to zní jako další z desítek fantasy RPG. Uvidíme co si pro nás hra připraví a jaké překvapení má v rukávu.

Při prvních záběrech určitě zbystří fanoušci série Diablo a fanoušci tohoto žánru obecně. Studio Mad Head, které se na vývoji podílí, nás láká na akcí nabitý zážitek. Ze záběrů se však zdá, že hratelnost se od ostatních her tohoto typu moc neliší. Nutno však podotknout, že hra je stále ve fázi alpha vývoje. Za povšimnutí stojí zajímavý systém vývoje postavy. Hráč by tak neměl mít herní styl postavený klasicky na vybavení a povolání svého hrdiny, ale sestavení vašeho týmu jako celku. Vypadá to na možnou inspiraci z titulu Rogue Legacy? Zapojit se do alpha testování můžete na oficiálních stránkách  hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama