Ubisoft láká na nový event ve For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft láká na nový event ve For Honor

Ubisoft láká na nový event ve For Honor

Martin Nahodil

Martin Nahodil

20. 12. 2018 08:42
Reklama

Včera jsme psali o tom, že i pro následující rok se chystá season pass pro For Honor, který mimo jiné přinese i nové bojovníky. Na první pohled se to nemusí zdát, ale tento titul má kolem sebe stále docela početnou komunitu. Ubisoft ale se season passem nekončí a už láká na další nový obsah. Na oficiálním twitteru hry najdete video, ze kterého je naprosto jasné, že se propojí světy For Honor a Assassin’s Creed.

Odhalení tohoto projektu by mělo přijít ještě během dneška. Z krátkého videa toho moc nevyčtete, ale popisek “Nothing is true, everything is permitter”, tedy “Nic není pravda, vše je dovoleno”, mluví za vše.

Zatím nevíme, co přesně toto spojení přinese, ale nemyslíme si, že by se postavy z Assassin’s Creed staly bojovníky ve For Honor. Přeci jen se zdejší nabídka skládá z historických frakcí, a ne z charakterů z ostatních sérií, i když musíme uznat, že by to bylo docela zajímavé. Spíš bychom tipovali, že do hry přijde vybavení inspirované touto sérií. Nějaká ta skrytá čepel by určitě nebyla na škodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama