Bitva mezi asasíny a templáři ve For Honor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bitva mezi asasíny a templáři ve For Honor

Bitva mezi asasíny a templáři ve For Honor

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 12. 2018 08:29 2
Reklama

Včera jsme psali o chystaném eventu pro For Honor, v němž by se hra měla nějakým způsobem propojit se světem Assassin’s Creed. Teaser toho moc neřekl, bylo tedy potřeba počkat na další informace. Nyní je už ale jasné, že event nepřinese pouze zbraně a kosmetické prvky.

For The Creed totiž přináší poctivý crossover. Jde o nejnovější simulaci od Abstergo Industries, v níž si to mezi sebou v modifikovaném režimu Dominion rozdají asasíni a templáři. Templáři pod vedením Cesara Borgia, asasíni v čele s Eziem. Slavné postavy se ve hře objeví v momentě, kdy jeden z týmů ovládne zónu. Pro zisk bodů musí být silný generál poražen.

Frakce se během eventu nemění. Hráči však mohou rytíře, vikingy, samuraje a Wu Lin bojovníky navléknout do tematického oblečení a přidat se k frakci templářů nebo asasínů alespoň symbolicky. Na bitvu čeká také celá řada zbraní, které fanoušci série Assassin’s Creed zaručeně poznají. Tím to ale nekončí. Úprav se dočkaly také mapy, k dispozici je i skrytá čepel, takže je možné provádět zákeřné útoky. Vývojáři dokonce přidali animace odkazující na notorický známý Leap of Fate.

Asasíny nebo templáře můžete podpořit až do 10. ledna, poté speciální event končí. For Honor lze zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama