Nová ukázka z kampaně Crackdown 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová ukázka z kampaně Crackdown 3

Nová ukázka z kampaně Crackdown 3

Filip Švácha

Filip Švácha

21. 12. 2018 14:22 3
Reklama

Pro Microsoft je Crackdown 3 určitě problematickou hrou. Byl totiž několikrát odložen, ale snad se už tedy majitelé Xboxu One dočkají příští rok v únoru. Je ale jasné, že Microsoftu tato situace vůbec neprospívá. Po zrušeném Scaleboundu a neúspěchu v podobě Sea of Thieves a State of Decay 2 je toto odkládání další špatnou vizitkou, co se týče připravenosti jejich „first party“ studií.

Doufejme tedy, že hra už konečně vyjde. Může se ale zdát, že je vše na dobré cestě, neboť autoři ukazují nové záběry. Minule to bylo z online části, takže tentokrát se naopak podíváme na ukázku hry pro jednoho hráče. Videem nás provede kreativní ředitel Microsoft Studios Joseph Staten, který se zhostí role agenta Isaiaha Jaxona, jehož ve hře ztvární Terry Crews. Je smutné, že v kampani hry nebude k dispozici plná zničitelnost objektů.

Dozvěděli jsme se, že k dispozici bude spousta agentů, ze kterých si budeme moci vybrat, přičemž samozřejmostí bude jejich vylepšování. Kampaň bude možné hrát i ve více hráčích. Dále si budeme moci už vylepšené postavy přenášet do nových světů, což bude znamenat mít možnost hrát znova, ale už s postavou, která něco svede.

Dozvíme se i něco o příběhovém pozadí, které je dosti klasické. New Providence, oblast kde se bude děj odehrávat, je ovládána korporací Terra Nova, jež je podezřelá ze série nelegálních aktivit a vaším úkolem bude její členy předvést před spravedlnost. Toho bychom měli docílit sabotováním tří mocenských berliček korporace v podobě logistiky, průmyslu a bezpečnosti.

Hra vypadá funkčně jak v kampani, tak v multiplayeru, takže už snad v únoru se dočkáme vydání. Nezapomeňte, že třetí pokračování bude k dispozici skrze službu Xbox Game Pass už 15. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama