Nové záběry z Anthem ukazují Strongholds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry z Anthem ukazují Strongholds

Nové záběry z Anthem ukazují Strongholds

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 12. 2018 10:37
Reklama

Do vydání Anthem zbývají dva měsíce, takže je vcelku přirozené, že se BioWare snaží o hře mluvit na pravidelné bázi. Jako formát posledního příspěvku zvolili vývojáři livestream. Gameplay záběry napovídají, jak budou vypadat dungeony, v akci byl také předveden oblek Interceptor.

Dungeonům ve světě Anthemu přísluší označení Strongholds. Vývojáři navštívili The Temple of the Scars. Jde pravděpodobně o dungeon v rané fázi hry, nezdá se být příliš komplexní a spíše jde o lineární řadu místností, v nichž mohou freelanceři řádně vyzkoušet naleštěné Javelin obleky. Krom zabíjení přijde na řadu i nějaká ta hádanka. Závěrečného bosse vývojáři raději vynechali, aby nebylo prozrazeno příliš.

Vývojáři potvrdili, že Strongholds budou obsahovat matchmaking, úrovně tedy bude možné projít i s náhodně vybranými hráči. Během streamu také oznámili, že hra nebude obsahovat raidy. Neznamená to však, že by hráči neměli v závěrečné fázi co na práci. Endgame obsah bude přidán krátce po vydání hry. Co nabídne? To se musíme nechat překvapit.

Anthem vychází 22. února příštího roku na PlayStation 4, Xbox One a PC. Hru si můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama