Dema Anthemu na přelomu ledna a února
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dema Anthemu na přelomu ledna a února

Dema Anthemu na přelomu ledna a února

Marek Selinger

Marek Selinger

2. 1. 2019 11:44 1
Reklama

Druhá polovina února bude pro hráče šťavnatým období. Vydání se dočká dlouho odkládáný Crackdown 3, postapokalyptické FPS Metro Exodus i Anthem od studia BioWare, což jsou mj. autoři takových sérií jako Mass Effect nebo Dragon Age. Tito kanadští vývojáři právě dokončují svůj aktuální projekt, ze kterého hráči již brzy dostanou první ochutnávku.

Ta bude spočívat v hned dvou demoverzích, ve kterých si budeme moci ozkoušet, co vlastně Anthem v době vydání nabídne. Ta první, nazývaná jako VIP demo, bude dostupná od pátku 25. ledna do neděle 27. ledna, přičemž si ji užijí pouze ti, kteří si titul přeobjednají. Krom samotného ozkoušení hry bude pro tyto hráče připraven i speciální bonus, nicméně BioWare se stále ještě nepodělili o informaci, co by tímto dárkem mohlo být.

Brány Anthemu se otevřou všem hráčům o týden později, tedy o víkendu 1.–3. února, kdy šanci otestovat toto akční RPG dostanou všichni na PC, PS4 i Xboxu One. Obsah obou verzí bude totožný, nabídne několik příběhových i vedlejších misí. Naše postava započne na úrovni 10, postupem hraní ji budeme moc posunout až o pět levelů výš.

Plná hra vychází již 22. února, předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama