Vývojáři The Last Night mají problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři The Last Night mají problémy

Vývojáři The Last Night mají problémy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

3. 1. 2019 10:05 3
Reklama

Snad na každém ročníku veletrhu E3 se najde alespoň jedna indie hra, která nás zaujme tak, že zastíní i velké AAA tituly. V roce 2017 to byla The Last Night. Získala si nás hlavně svým neobvyklým grafickým zpracováním. Od chvíle, co nám vývojáři představili první trailer, jsme o ní ale mockrát neslyšeli. Nyní díky Timovi Soretovi, který na svém Twitteru shrnul předchozí rok, víme, že na tom vývoj momentálně není úplně nejlépe.

Na začátku roku to ještě vypadalo nadějně. Soret píše, že se jejich tým rozrostl na dvojnásobek. Vybudovali si studio v Londýně a jejich rozpočet se masivně zvýšil. I v rámci technologií se jim dařilo. Pak ale přišly hořké chvíle. Prý se potýkali s velkými bussinessovými problémy, o kterých toho moc říct nemůže. Týká se to jak finančních, tak právních záležitostí.

The Last Night se mělo znovu objevit na předávání cen The Game Awards, ale právě kvůli těmto problémům museli nový trailer zrušit. Momentálně se tedy studio Odd Tales snaží dát dohromady. Byla by opravdu velká škoda, kdyby projekt jako je The Last Night nikdy nespatřil světlo světa. Nejen svojí stylizací, ale i nezvyklým zasazením se odlišuje od ostatních nadějně vypadajících titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama