Další trailer na Anthem tentokrát z PC verze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další trailer na Anthem tentokrát z PC verze

Další trailer na Anthem tentokrát z PC verze

David Plecháček

David Plecháček

7. 1. 2019 10:50 8
Reklama

Nevěděli jsme, že Anthem mezi našimi čtenáře budí takové vášně. Možná to je tím, že vlastně s určitostí nevíme, co BioWare kopírují, zda Destiny, nebo Warframe, nebo zda se náhodou nevydávají vlastní cestou. Může z něj být hit, může z něj být propadák, ale na nedostatek pozornosti si EA stěžovat nemůže.

Sama společnost se o to zasadila množstvím ukázek, které veřejnosti poskytuje, a samozřejmě i demoverzí, která bude k dispozici v předstihu před vydáním. Předpokládáme, že to bude před vydáním určitým způsobem vrchol, po němž se debaty o (ne)kvalitách hry spustí nanovo. Teď ale využijme právě probíhající konference CES, abychom se podívali na další video – tentokrát ale z PC verze. I tak ale ukazuje nové oblasti a nový typ obleku Javelin. 

Objevilo se totiž včera na kanálu společnosti NVIDIA. Anthem bude na počítačích vypadat exkluzivně, tedy za předpokladu, že celou tu nádheru váš stroj utáhne. Ostatně jedním z lákadel je nejmodernější antialiasing DLSS, který je částečně závislý na umělé inteligenci a v Anthemu nebude chybět. Ne nadarmo je tak trailer doprovázen připomínkou, že má NVIDIA na trhu karty RTX.

Jednu novou na konferenci CES představila, jedná se o GeForce RTX 2060, a stejně jako kolegyně z vyšších tříd nabídne hraní na úrovni další generace. Tato karta se navíc začne prodávat relativně brzy, už za týden 15. ledna, cena pro americký trh byla stanovena na 350 dolarů. Což je méně, než by možná kdo čekal, v našich končinách však bude pochopitelně vyšší.

Anthem je navíc lákadlem i marketingové akce nové karty – NVIDIA každému, kdo si ji koupí nebo kdo koupí počítač, v jehož je středu, nabídne zdarma Battlefield V nebo právě nové sci-fi od BioWare. Slušné lákadlo, především uvážíme-li, že v obou hrách se budete moci podívat na tolik oslavovaný raytracing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama