AC Odyssey dostává nový obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka AC Odyssey dostává nový obsah

AC Odyssey dostává nový obsah

Filip Švácha

Filip Švácha

9. 1. 2019 15:19 3
Reklama

Pokud si už zoufáte, že v nejnovějším přírůstku do série Assassin’s Creed Odyssey nemáte už co na práci, tak pro vás máme skvělou zprávu. Ubisoft totiž do nového roku nastupuje s velkou parádou a má pro nás připravenou rozsáhlou porci obsahu. Dostaneme nové úkoly, nové žoldáky a konečně také level-scaling.

DLC navazuje na prosincový přídavek v podobě Legacy of the First Blade, který je rozdělen na tři části, z nichž jedna, s názvem Hunted, už v prosinci vyšla. Ta druhá, pojmenovaná Shadow Heritage, by měla dorazit už 15. ledna.  Za tuto epizodu budeme muset zaplatit, ale příval lednových úkolů je zdarma. Jeden z nich, Daughters of Lalaia, už je venku. V něm budete mít za cíl pomoci vycvičit vesnici plnou žen, aby se dokázaly bránit proti lupičům. Na konci měsíce si také vyzkoušíme, jaké by to bylo být divadelním hercem v Poet’s Legacy.

Hodně velkou změnou je ale už zmíněný level-scaling. Po 10. lednu, kdy update dorazí, si budete moci vybrat ze čtyř variant. Normální nechá věci tak, jak jsou, těžká dá nepřátelům stejnou úroveň, jako máte vy, lehká vám pak umožní soupeřit s protivníky o dvě úrovně menší a velmi lehká pak o čtyři úrovně menší. Pokud si zvolíte obtížnost „nightmare“, tato možnost nebude k dispozici. Zdá se tedy, že v Řecku bude zase co dělat. Pokud jste tam ještě nebyli na návštěvě, můžete si hru zakoupit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama