Nová kooperativní RPG akce Breach
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová kooperativní RPG akce Breach

Nová kooperativní RPG akce Breach

Filip Švácha

Filip Švácha

9. 1. 2019 14:26 1
Reklama

Studio z Texasu QC Games, složené z bývalých vývojářů z Bioware, připravuje novou online kooperativní RPG akci Breach. Není to ale tak jednoduché, herně jde o kombinaci několika žánrů, konkrétně RPG, MOBA her, dungeon crawleru a klasického akčního multiplayeru. Hrát můžete buď sami, nebo s partou až čtyř kamarádů. Ve hře si vytvoříte svoji vlastní postavu, budete si moci vybrat z několika tříd a nesmí chybět ani možnost zkrášlit si svého hrdinu.

Hráči budou vyhozeni do dungeonu, ve kterém musí svést boj o holé přežití proti nebezpečným nepřátelům.  Hra má i režim 1v4, kde se jeden ze zúčastněných zhostí role Veil Demona, který bude ostatním klást různé pasti a může i ovládat okolní nepřátele. Tou nejdůležitější zprávou ale je, že projekt míří  17. ledna do Early Accessu na Steamu. Jediné, co pro přístup musíte udělat, je předobjednat si hru v rámci několika možných balíčků, jejichž cena se pohybuje od 25 dolarů až do výše 100 dolarů.

S Breach se do budoucna počítá jako s free-to-play hrou, takže až někdy v létě Early Access opustí, každý si ji bude moci na PC snadno vyzkoušet. Následující video vám pomůže udělat si alespoň základní představu o tom, jak tento počin vypadá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama