Prison Architect má nového majitele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prison Architect má nového majitele

Prison Architect má nového majitele

Marek Selinger

Marek Selinger

9. 1. 2019 12:08
Reklama

Budovatelská strategie Prison Architect je tu s námi již od roku 2012, kdy poprvé debutovala v alpha verzi na PC, aby byl její vývoj během tří let dotažen do verze 1.0. Později titul vyšel i na PS4, Xboxu One i Nintendu Switch. Nyní se mění společnost, která bude za Prison Architect nadále zodpovědná.

Tou bude hráčům dobře známý Paradox Interactive, pod nějž mimo jiné patří značky jako Cities: Skylines, Stellaris, Surviving Mars nebo Crusader Kings. Dle CEO Paradoxu, Ebba Ljungeruda, je Prison Architect hrou, která ideálně sedí do nabídky společnosti: „Mám za to, že velká hráčská základna této budovatelské strategie bude nadšená z představy, co s ní [se hrou] můžeme v budoucnu udělat. Budeme se snažit se značkou naložit co nejlíp.“

K akvizici se vyjádřili i zástupci studia Introversion Software, které Prison Architect dosud vyvíjelo: „Na hře jsme pracovali téměř celou dekádu. Mám za to, že jsme ji dostali tam, kam naše kapacity dostačovaly, nyní se budeme těšit, co s ní následně podnikne Paradox,“ komentuje situaci Mark Morris, jeden ze spoluzakladatelů studia. Nový majitel nevyloučil, že by krom samotného pokračování mohly v rámci celé značky vznikat i další tituly pojící se s pojmem "Architect", kdy by hráč stavěl něco jiného než věznici. Nicméně fanoušci hry nemusí mít o její budoucnost starost, dle všeho je v těch správných rukou.

PC verzi Prison Architectu si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama