Geralt navštíví MH: World v únoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Geralt navštíví MH: World v únoru

Geralt navštíví MH: World v únoru

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 1. 2019 11:24
Reklama

Ve světě Monster Hunter: World se občas objeví nějaké to pomrknutí na další slavné značky herní branže. Ještě včera se mohli lovci potulovat divočinou v šatech, které běžně nosívá Bayek z Assassins Creed Origins, případně v kápi italského šlechtice Ezia z Assassins Creed II. Nový outfit citelně vylepšil statistiky postavy. Módu ale nechme stranou. Do hry se totiž chystá samotný Geralt z Rivie. Nyní už konečně víme, kdy dorazí.

Řezník z Blavikenu potrápí bestie už 8. února v rámci bezplatného updatu. Termín návštěvy platí zatím pouze pro PlayStation 4 a Xbox One, na PC se objeví později. Capcom slibuje, že nepůjde pouze o hratelnou postavu. Geralt by se měl pustit do práce ve vlastní sérii úkolů.

Jeho návštěva se tak stane součástí eventu Appreciation Fest, v jehož rámci přibude do hry několik speciálních úkolů a zbrusu nová výbava spolu s kosmetickými doplňky. A protože se oslavuje první výročí, lze počítat i s nějakou výzdobou. Oslavy potrvají necelý měsíc – od 26. ledna do 22. února na všech platformách.

Aktuálně není jasné, jak dlouho se Geralt mezi lovci zdrží. Nebo snad zůstane napořád? To se musíme nechat překvapit. Monster Hunter: World lze zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama