NetherRealm lákají na komunitní event
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NetherRealm lákají na komunitní event

NetherRealm lákají na komunitní event

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 1. 2019 14:22 1
Reklama

Když bylo na The Game Awards oznámeno pokračování bojovky Mortal Kombat, byla zároveň přislíbena komunitní akce, během níž se autoři podělí o další informace. Akce je naplánována už na příští týden. Co všechno si v NetherRealm Studios přichystali?

Studio by se pravděpodobně se zlou potázalo, pokud by neukázalo záběry přímo ze hry. Dozvíme se také podrobnosti o příběhu, soupiska rváčů už sice unikla, ale kdo ví, třeba se i zde najde nějaké překvapení. Oficiálně potvrzena nebyla a tak nad některými postavami stále visí otazníky. Objeví se nakonec Kung Lao a Reptile?

Mezi novinky nadcházejícího dílu patří rozšířený systém úpravy postavy. Nově by mělo být možné definovat útoky a schopnosti. Další podrobnosti o této novince bohužel nejsou. Očekává se tedy, že by autoři mohli systém blíže představit.

NetherRealm Studios si šetří informace na příští týden. Jediná věc, o níž se ještě před komunitní akcí rozhodli podělit, je oficiální cover jedenáctého dílu. Na Twitteru se s ním pochlubil samotný šéf studia Ed Boon. Žádné překvapení se nekoná, na obalech se objeví Scorpion, tentokrát na žlutém pozadí.

Jak se vám nový cover líbí? Hra vychází 23. dubna na PC, Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch. Předobjednat si ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama