Rocket League spouští cross-play
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rocket League spouští cross-play

Rocket League spouští cross-play

Martin Nahodil

Martin Nahodil

15. 1. 2019 09:06
Reklama

Po několika letech od chvíle, kdy vývojáři ze studia Psyonix Games říkali, že by velmi rádi propojili všechny platformy, se tak opravdu stalo. Sice to přišlo o něco později, než jsme čekali, ale lepší pozdě než nikdy. Ještě před tím, než všechny společnosti vůbec povolily cross-platform hraní, tak vývojáři Rocket League tvrdili, že na to mají všechno připravené a stačí jen dát povolení. Nakonec jim ale implementace chvíli trvala.

Po Fortnitu, který tento trend v minulém roce odstartoval, tady tedy máme další titul, u kterého nezáleží na tom, na jaké platformě ho hrajete. Ať už vlastníte Rocket League na PC, Xboxu One, PlayStationu 4 nebo Nintendu Switch, všechno je nyní propojené. Zatím je cross-play v betaverzi, takže nějaké problémy přeci jen ještě mohou nastat.

I když se může zdát, že Rocket League už má své nejlepší časy za sebou, tak se mu nedaří vůbec špatně. Stále ho hrají miliony hráčů a mimo jiné se také stále udržuje i na poli e-sportu. Oproti velikánům jako je Counter Strike nebo League of Legends je ale stále pozadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama