Heroes II ožívá díky modu v HoMaM III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Heroes II ožívá díky modu v HoMaM III

Heroes II ožívá díky modu v HoMaM III

David Plecháček

David Plecháček

21. 1. 2019 14:45 2
Reklama

O tvořivosti hráčů vás informujeme každý den. Je až s podivem, kolik zapálených vývojářů, kteří tvoří jen tak pro radost svou, tak i druhých, kolem nás je. Pokud nejde vyloženě o projekty z vlastní hlavy, jde často o projekty, na něž padá prach a časem by se na ně zapomnělo, a právě komunita se stará o to, aby se tak nestalo. Tak jako na Heroes of Might & Magic.

Pokud myslíte, že nové díly už nejsou Heroes tak, jak je znáte, poslední událostí pro vás bylo jistě vydání HD edice HoMaM III. Pravděpodobně nejlepší a nejhranější díl série si jistě drží v omezené míře hráče dosud, z nichž by někteří dali za podobně kvalitní novou tahovku z tohoto světa třeba pět svých prstů. Ne, nemáme pro vás dobré zprávy. O ničem takovém bohužel nevíme. Ale s přičiněním přesně takových hráčů, jako jste vy, víme, že můžete hrát podobně kvalitní starou tahovku z tohoto světa. Jen v lepší grafice.

Komunita se totiž postarala o předělávku Heroes of Might & Magic II do podoby třetího dílu. Dvojka slavila v roce 1996 úspěch, nicméně později jej překonal po všech stránkách díl třetí, a pro někoho (heretiky?) i díl čtvrtý. Na HoMaM II se tak zapomnělo a pokud se k sérii vracíte, divili bychom se, kdyby to bylo právě sem.

Nová komunitní předělávka s podtitulem The Succession Wars vám však dá možnost prožít příběhy z roku 1996 v modernějším pojetí. Jedná se o bezplatný mod, který si můžete stáhnout zde. Díky němu se veškerý obsah druhého dílu objeví v tom třetím. Jedinou podmínkou tak je vlastnit HoMaM III, ale ne v posledně vydané HD edici, ale v originálu. Pokud byste měli s instalací problém, autoři doporučují stáhnout i HD modifikací pro třetí díl. I ta vám zaručí, že vám bude třetí díl a tím pádem i dvojka na moderních operačních systémech fungovat jako na drátkách.

Ačkoliv se prakticky jedná o Heroes II, hráči mohou čekat některé novinky, například nové postavy, hrady, artefakty a jiné. V první řadě se ale jedná o obsah pro pamětníky, kteří na letitou sérii nedají ani po takové době dopustit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama