LoL oslavuje příchod nové sezóny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LoL oslavuje příchod nové sezóny

LoL oslavuje příchod nové sezóny

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 1. 2019 09:44 3
Reklama

Pokud jste někdy patřili mezi hráče MOBA hry League of Legends, tak jistě víte, že se každý rok resetují všechny ranky a začíná nová sezóna. Riot do toho v poslední době hodně šlape, a i když je tady stále spousta nespokojených hráčů, tak v rámci produkce trailerů a přípravě eventů si vedou skvěle. Aby vás navnadili na novou sezónu, která začíná už za 2 dny, vydali parádní cinematic trailer.

V hodnocených hrách tento rok přichází několik razantních změn. Už nebudete tahat rank po celý rok, ale průběžně si projdete několik splitů. Za tyto kratší časové úseky dostanete odměny navíc. Může to sice vypadat, že se budete muset víc snažit, když na dosažení vyššího ranku budete mít méně času, ale vývojáři tvrdí, že zbytečného grindu se vyvarovali.

Také se chystá nový způsob hodnocení na základě role, kterou hrajete. Každá role se bude hodnotit zvlášť. V prvním splitu bude tento systém fungovat zatím pouze na severoamerickém a korejském serveru a pokud se osvědčí, v tom dalším bude implementován i ve zbytku světa. Na druhou stranu, v případě, že s ním budou problémy, vývojáři okamžitě přepnou na klasický ranked systém.

Nemusíte mít League of Legends rádi, ale jejich videotvorba je opravdu něco. Komunita už dlouho prosí o filmové nebo seriálové zpracování v tomto stylu a my se vůbec nedivíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama