Dark Zone West v Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dark Zone West v Division 2

Dark Zone West v Division 2

Filip Švácha

Filip Švácha

23. 1. 2019 12:18 2
Reklama

Vydání pokračování kooperativní akce Tom Clancy's The Division 2 už je na spadnutí, takže nás Ubisoft opět zásobuje nějakým tím materiálem ze hry. Nově se máme možnost podívat na to, jak to vypadá v jedné z oblastí Dark Zone. Dark Zone West se nachází v Georgetownu, nejstarší části DC.

Čeká na nás dlaždičkovaná podlaha, spousta obchůdku a kanálů. V této oblasti se také v rámci světa hry vláda snažila bojovat s virem tím, že do okolí vypustila protilátku, ale vzhledem k tomu, že celá tato oblast je Dark Zone, se to asi příliš nevydařilo. V každé ze zón se bude moci pohybovat 12 hráčů a podíváme se do nich v rámci úvodní mise, takže si ji budeme moci projít ještě před tím, než na nás začnou útočit ostatní.

Kromě toho budeme za čas strávený v Dark Zone dostávat Dark Zone Perks , které můžeme získat až do padesáté úrovně. Tom Clancy's The Division 2 vyjde už 15. března na Xbox One, PlayStation 4 a na PC bude exkluzivně dostupný pouze přes Epic Games Store. Pokud vás hra zaujala, můžete ji předobjednávat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama