Hráči Soulcalibur VI hádají další postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči Soulcalibur VI hádají další postavy

Hráči Soulcalibur VI hádají další postavy

Filip Švácha

Filip Švácha

23. 1. 2019 14:10 1
Reklama

Milovníci počítačových her jsou mistři ve vyvozování závěrů ze zdánlivě minimálních indicií. Kdykoliv dojde k nějakému úniku, desítky lidí přichází s více, či méně pravděpodobnými teoriemi. Je nutné podotknout, že dost často jsou tyto teorie vcelku pravdivé.

Komunita hráčů okolo bojovky Soulcalibur na tom není jinak. Momentálně je v jejím zájmu zjistit, jaké další postavy se do hry podívají v rámci budoucích DLC. Minulý týden titul dostal update a v návaznosti na něj se spousta lidí podívala do zdrojového kódu, kde hledala nějaké náznaky. Fanoušci se dostali k souboru, který zmiňuje několik kódových označení pro další postavy.

Jde o Stone, Yell, Star, Snow, Reptile a Yellow. Hráči se momentálně vehementně snaží přijít na to, kdo by se za těmito jmény měl skrývat. Existuje názor, že Stone by mohl Rock, který se objevoval v původních hrách. Reptile je podle nich dost pravděpodobně Lizardman, jehož jsme mohli vidět už v prvním díle.

S ostatními jmény je to ale trošku složitější. Snow by prý mohla být Setsuka ze Soulcalibur 3, protože její jméno v překladu znamená „sněhová vločka“. Je možné, že Star je Algol, neboť tak se jmenuje jedna z hvězd v souhvězdí Persea. Yellow by zase mohl být Hwang, protože v handže, což je korejský název pro čínské znaky, jeho jméno obsahuje znak znázorňující žlutou barvu. Bohužel zatím nikdo nepřišel s vysvětlením, co by mohlo znamenat jméno Yell.

Je ale jasné, že fanoušci hry se rozhodně nenudí a dalo by se říci, že to samé platí i pro Bandai Namco. Na to, jestli mají oddaní příznivci této série pravdu, si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat. Každopádně pokud ještě se hrou nemáte zkušenosti, můžete si ji zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama