Vyjde remaster AC III 29. března?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde remaster AC III 29. března?

Vyjde remaster AC III 29. března?

Marek Selinger

Marek Selinger

23. 1. 2019 12:50 5
Reklama

Úniky dat vydání z obchodů jsou velice častým způsobem, kdy se my hráči dozvíme, jak dlouho ještě budeme muset čekat na vydání toho či onoho titulu. Dnes tu máme další takový příklad. Francouzský obchod Micromania na svých stránkách uvedl, že remaster Assassin’s Creed vyjde 29. března.

V těchto případech vždy lze samozřejmě rozporovat zdroj informace, nicméně jeden z fanoušků se obchodu zeptal, kde na toto datum přišli. Dočkal se odpovědi, která informaci dodává na věrohodnosti: „Tento den vydání nám sdělil sám vydavatel,“ osvětluje zdroj sám obchod. Nicméně nevíme, zda tento termín platí pouze pro remaster „trojky“, nebo i odbočky Liberation, která také dorazí ve vylepšené podobě. Oba díly budou zdarma stažitelné pro ty, kteří vlastní season pass pro Assassin’s Creed Odyssey (stejného principu jsme byli svědky i v případě Far Cry 5), pokud se však najde někdo, kdo by měl zájem pouze o jeden konkrétní remasterovaný díl, do distribuce by měly být uvedeny o něco později i samostatně. Nicméně dokud datum vydání nepotvrdí sám Ubisoft, nic nebude oficiální.

A na jaké novinky se můžeme v rámci vylepšené verze těšit? Vylepšením by měly projít textury, nasvícení i modely postav. Nově hra poběží v rozlišení 1080p s možným upscalem až do 4K. Původní Assassin’s Creed 3 vyšel v roce 2013 a z recenzí si odnášel o něco horší hodnocení než jeho předchůdci. Příběh se zaměřuje na události americké války za nezávislosti a boj třinácti kolonií proti britské nadvládě. Hráč se ujmul role Ratonhnhaké:tona (alias Connora) a otáčel kolem dějin. Poprvé se zde také představily námořní bitvy, které slavily velký úspěch v nadcházejícím Black Flagu. Z mého osobního pohledu je právě Assassin's Creed 3 jeden z vůbec nejoblíbenějších dílů, jak jste na tom vy? Dejte nám vědět do diskuze!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama