Observer brzy zamíří na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Observer brzy zamíří na Nintendo Switch

Observer brzy zamíří na Nintendo Switch

David Plecháček

David Plecháček

24. 1. 2019 14:59
Reklama

Jistě si vzpomenete na Layers of Fear, hru, která se objevila odnikud a okamžitě katapultovala studio Bloober Team do popředí zájmu všech hororových fanoušků. Ne všichni se shodli na kvalitách hry, a poměrně velká část hráčů pochybovala, zda Poláci dokáži navázat. Se hrou Observer se to podařilo.

Je pravda, že z příběhu s Rutgerem Hauerem se nestal takový virální hit jako z příběhu, který Bloober odvyprávěli o rok dříve, ale hra rozhodně nezklamala. Ba možná právě naopak definitivně potvrdila, že v polském Krakowě vytvářet videohry rozhodně umí. Od původního vydání to budou letos dva roky, i tak si ale vývojáři myslí, že by Observer mohl najít další hráče – a možná by mohl posloužit jako reklama na blížící se Layers of Fear 2.

Observer totiž míří na Nintendo Switch. S ním už má tým zkušenosti, neboť se na něm loni objevilo právě jejich Layers of Fear a letos svou anabázi zúročí znovu. A zdá se, že se tak stane poměrně brzy, alespoň to tak nasvědčuje nový trailer, který s budoucím záměrem souvisí. Budeme zvědaví, jak se vývojáři poperou s výkonem Switche – ani na Xboxu One a PlayStationu 4 totiž Observer po technické stránce nezářil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama