Sekiro bude obsahovat nepovinné boss fighty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro bude obsahovat nepovinné boss fighty

Sekiro bude obsahovat nepovinné boss fighty

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

26. 1. 2019 15:51 2
Reklama

Není to asi žádné velké překvapení, ale vzhledem k odlišnosti chystaného Sekiro: Shadows Die Twice od série Dark Souls je dobré slyšet potvrzení, že i chystaná novinka vývojářů z FromSoftware nabídne nepovinné boss fighty. V rozhovoru pro Game Informer to prozradil sám šéf studia Hidetaka Mijazaki.

Ten mimo jiné zmiňuje, že ani tentokrát nebude žádná sranda je překonat. To je pro fanoušky studia jistě dobrá zpráva, jelikož právě vedlejší lokace nezřídkakdy nabídly právě ty nejtužší a nejzajímavější souboje. Něco to prozrazuje i o designu samotného světa, takže se jistě můžeme těšit na snadno přehlédnutelné cestičky vedoucí do jeho skrytých koutů.

Další důležitou informací je, že žádný z boss fightů ve hře nebude stejný od začátku do konce. Opět se počítá s rozdělením do několika fází, přičemž váš nepřítel může měnit nejen své pohyby, ale i podobu. Fáze souboje bude ovlivňovat i jeho samotné tempo. Někdy bude potřeba hojně využívat prostředí k rychlému pohybu, jindy dojde na neúprosné boje nablízko.

Právě kvůli výrazným změnám v pohybu hlavní postavy bylo potřeba přistupovat odlišně i k designu samotných bossů. Autoři v tomto směru využili například většího důrazu na stealth. Nebude to možné úplně u všech, ale některé části soubojů bude možné řešit elegantně potichu, takže při správném přístupu si budete moci trochu ulehčit práci.

Sekiro: Shadows Die Twice vychází 22. března a seženete ho i na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama