Monster Hunter World slaví rok od vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter World slaví rok od vydání

Monster Hunter World slaví rok od vydání

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

27. 1. 2019 13:39
Reklama

Poslední příspěvek do série akčních RPG Monster Hunter, která je tu s námi už od roku 2004, slaví rok od svého vydání. K této příležitosti připravili vývojáři speciální event pojmenovaný Appreciation Fest, který nabídne hráčům spoustu bonusů a bude trvat až do 21. února.

Kromě slavnostní výzdoby bude v rámci oslav k dispozici hned několik nových questů, ale přístupné budou i ty, které vám během uplynulého roku možná utekly. Kompletní přehled všech nadcházejících úkolů naleznete na oficiálních stránkách hry. Pokud vám tedy chybí některý z předchozích unikátních setů pro vaši postavu, máte příležitost to napravit.

Platidlem festivalu jsou takzvané Appreciation Tickets, za které pořídíte všechny dostupné bonusy. Kromě speciálních předmětů budou ale ve slevách i ty běžné. Některé věci budou dokonce zdarma – kromě několika tiketů na nákup zboží budou mít ve společném hubu hráči přístup ke slavnostní tabuli, kde se před náročnou výpravou bude možné řádně posilnit.

I přes více než rok své existence na trhu ale Monster Hunter World ještě neřekl poslední slovo. Na konec letošního roku autoři plánují vydání masivní expanze s názvem Iceborne, která přinese nové lokace, monstra a úkoly. Základní verzi hry pořídíte na všechny tři platformy na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama