Sledujte launch trailer k Sunless Skies
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer k Sunless Skies

Sledujte launch trailer k Sunless Skies

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 1. 2019 08:52
Reklama

Pro studio Failbetter Games je tento týden velmi důležitý. Sunless Skies se totiž z předběžného přístupu konečně překlopí do plné verze. Nakonečný vesmír se všem dobrodruhům otevře již ve středu.

Pro vývojáře jde skutečně o významný okamžik. Vývoj hry totiž doprovázely komplikace, studio se dokonce ocitlo v nepříjemné situaci, kdy se muselo rozloučit s několika zaměstnanci. Nový díl bohužel zatím nedokázal oslovit dostatečný počet hráčů. Má šanci zabodovat v plné verzi?

Jak už bylo zmíněno výše, moře vymění hráči za hluboký vesmír. V roli mašinfíry létající parní lokomotivy se mohou věnovat vylepšování zbraní a dalšího vybavení, což je pro přežití zcela nezbytné. V mezihvězdném prostoru totiž číhají zákeřní piráti a dosud neviděné bestie. Během výpravy je potřeba udělat důležitá rozhodnutí. S úmrtím člena posádky lze naložit různě. Tělo je možné odevzdat vesmíru, nebo uspořádat netradiční večeři pro vyhladovělé kolegy.

K partě kanibalů lze naverbovat nové důstojníky, s nimiž se zpřístupní unikátní úkoly. Kapitána posádky lze upravovat, navíc je možné odhalit jeho minulost pomocí speciálních kartiček. Hráčům se tak pomalu poodkrývá zajímavý příběh.

K dispozici je launch trailer, který o hře lecos napoví. Sunless Skies vychází ve středu 30. ledna na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama