Dabing Shenmue III téměř hotov
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dabing Shenmue III téměř hotov

Dabing Shenmue III téměř hotov

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 2. 2019 09:03
Reklama

Dlouholeté čekání na pokračování série Shenmue se pomalu chýlí ke konci. Pokud nenastanou nějaké komplikace, dočkáme se třetího dílu na konci srpna. Že jde vše podle plánu, nasvědčuje čerstvá zpráva na oficiálních stránkách.

V ní se vývojáři pochlubili, že anglický dabing je z 80 až 90 % hotový. V poslední fázi se tým soustředí na finální úpravy. Spolu s pozitivní informací dali k dobru také video zachycující práci ve studiu. Z videa je evidentní, že doručit kvalitní dabing není jednoduchý úkol. Dodržovat se musí stanovená pravidla. Třeba jména jsou namluvena v čínštině, do hry se však dostávají také typické americké výrazy.

Shenmue III má za sebou úspěšnou Kickstarterovou kampaň, v níž se podařilo vybrat přes sedm milionů dolarů, více než trojnásobek požadované částky. Nostalgie holt táhne. Hráče původních dílů jistě zajímá, jak vyvrcholí dlouhá výprava za odplatou. Pomstí Ryo Hazuki smrt svého otce? Hra by měla být citelně větší, než předešlé díly, samozřejmostí je přítomnost populárních miniher.

Shenmue III vychází 27. srpna na PC a PlayStation 4. Do té doby si můžete zrekapitulovat dění prvních dvou dílů v nedávném remasteru. Ten lze pořídit na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama