Vychází strategie Re-Legion
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází strategie Re-Legion

Vychází strategie Re-Legion

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 2. 2019 14:04
Reklama

Pokud si stěžujete na nedostatek kvalitních strategií, mohla by vás zajímat nejnovější hra Re-Legion. V ní se ocitnete v kůži vůdce náboženského kultu. K tomu patří verbování nových členů, ze kterých posléze můžete udělat vaše bojovníky. Ti se postarají, aby se vaše myšlenky dostaly k co největšímu počtu uší, a také budou likvidovat nevěřící.

Ve hře si budeme moci vytvořit svoje náboženství s vlastními dogmaty, které následně vštěpíte vašim přisluhovačům. Kromě útoků na ostatní obyvatele vám vaše sekta pomůže s vyděláváním peněz a nebyl by to pořádný cyberpunk, kdyby ve hře nebylo hackování. Pomocí něho hráči získají nové území. Nesmí chybět ani pro tento žánr klasický boj proti korporacím, akorát v tomto případě to bude prostřednictvím vůle Boží.

Na Steamu má hra smíšené hodnocení. Především kvůli tomu, že uživatelské rozhraní není zcela intuitivní a umělá inteligence si dělá, co se jí zlíbí. Avšak těchto her už v dnešní době moc nevychází, takže není nic špatného na tom, dát titulu šanci. Navíc se na Steamu prodává za příjemných patnáct euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama