Kampaň Crackdown 3 zabere přes 15 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kampaň Crackdown 3 zabere přes 15 hodin

Kampaň Crackdown 3 zabere přes 15 hodin

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

3. 2. 2019 10:28 8
Reklama

Exkluzivní hry od Microsoftu nemají bůhvíjakou pověst a už několikrát odložený Crackdown 3 na tom zřejmě nic zásadního nezmění. Pozitivní je, že do jeho vydání už nezbývají ani dva týdny, takže se brzy ukáže, jestli všechna ta snaha studia Sumo Digital přinese nějaké ovoce a jak se ukazuje, dlouhý vývoj by měl mít kladný vliv minimálně na délku příběhové kampaně.

Kreativní ředitel Microsoft Studios Joe Staten v rozhovoru pro GamesBeat prozradil, že hra by měla průměrnému hráči nabídnout minimálně 15 hodin zábavy, což je v porovnání s předchozím dílem série v podstatě dvojnásobek. Vše samozřejmě záleží na přístupu ke hře, ale obsahu by zkrátka mělo být výrazně více než minule.

Další téma, kterého se v rozhovoru dotkl, je několikrát diskutované zapojení cloudových výpočtů za účelem detailnější destrukce, než by aktuální konzole byly schopny nabídnout. Podobná technologie se ve hrách zatím ještě neobjevila a Staten přiznává, že dotáhnout tento experiment bylo možné v podstatě jen díky obrovskému zázemí Microsoftu a jeho datacentrům po celém světě, ze kterých si mohli vypůjčit trochu výkonu pro Crackdown.

Hra vychází na PC a Xbox One už 15. února a pro všechny majitele Game Passu bude dostupná zdarma hned v den vydání. Pro ostatní je tu možnost zakoupit Crackdown 3 samostatně, třeba na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama