Teaser Chernobylite láká na horor Farm51
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Teaser Chernobylite láká na horor Farm51

Teaser Chernobylite láká na horor Farm51

David Plecháček

David Plecháček

5. 2. 2019 11:00 2
Reklama

Studio The Farm 51 má na Hrej speciální postavení. Pravděpodobně má totiž na svědomí nejdiskutabilnější hru na jedné z pódiových pozic naší Invaze, kdo ale hrál Get Even, ví, že zvuková stránka je ve hře z roku 2017 jednou z nejlepších částí. Své kvality polští autoři ukázali i ve World War 3, a i když se od hororu odklonili, opět by se k němu rádi s novinkou vrátili.

Get Even byl možná spíše thriller, který děsil převážně v úvodu, takže Chernobylite v tomto ohledu zřejmě půjde mnohem dál. Stejně jako WW3, i novinka míří primárně na PC, ačkoliv vývojáři již před časem podotkli, že by ji rádi vydali i na Xboxu One. Na těchto platformách odvypráví příběh, který má počátky 26. dubna 1986 zhruba hodinu a 23 minut po půlnoci. Právě tehdy se rozeběhla tragická souhra okolností, jejíž vyústěním byl výbuch jaderné elektrárny v černobylské oblasti poblíž města Pripjať.

„Příběh Chernobylite je kombinace konspirací, hororu, survivalu, lásky a obsese. Chceme nabídnout emocionální příběh, vtahující survival a hororový zážitek ve vizuálně strhujícím prostředí Černobylu, čehož jsme dosáhli 3D skenování bohatého okolí elektrárny,“ říkají zástupci Farm 51. K co nejpůsobivějšímu světu jim kromě návštěv katastrofou postižené oblasti pomůže Unreal Engine 4.

Již World War 3 ukázal, že vývojáři dokáží nabídnout vizuálně atraktivní podívanou, Get Even zase nešetřil atmosférou, navíc obě hry sdílí solidní gunplay. I kratičký teaser Chernobylite má něco do sebe, podívat se na ní můžete i vy na videu níže. Dáte hře šanci, nebo myslíte, že půjde o tuctovou záležitost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama