Anno 1800 bude mít i otevřenou betaverzi
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Anno 1800 bude mít i otevřenou betaverzi

Anno 1800 bude mít i otevřenou betaverzi

David Plecháček

David Plecháček

6. 2. 2019 14:55
Reklama

Série Anno patří odedávna k těm nejpůsobivějším budovatelským strategiím na trhu. I když vás futuristické díly nemusely tolik chytnout, platilo to i pro ně. A co je nejdůležitější, platí to i pro Anno 1800. O uplynulém víkendu jste mohli naskočit do uzavřené bety (z níž vám přineseme naše dojmy), ale pokud jste neměli štěstí, nezoufejte. Bude ještě jedna příležitost.

I když hra působila už o víkendu po všech směrech jako hotová, stále nás od vydání dělí lehce přes dva měsíce. Ještě před vydáním nás ale čeká otevřená betaverze, která se na PC uskuteční mezi 12. a 14. dubnem, přičemž hra samotná poté vyjde o dva dny později.

Série chce s novým dílem zúročit dvacet let své historie. První díl 1602 vyšel na konci září roku 1998, a díl 1800 by mohl být dodatečnou oslavou narozenin. Na sérii ale už nepracují původní autoři, nýbrž studio Blue Byte. To s novým dílem napravuje vlastní reputaci – přestože futuristické díly nebyly špatné, nenašly si cestu k většímu počtu hráčů. Ubisoft tak doufá, že návrat do historie a do období rozmachu kolonií situaci obrátí.

Ve zkratce, jakožto drobný teaser, můžeme naznačit, že se to sérii v podstatě daří. Již tento víkend ukázal, že si Anno může v klidu nárokovat titul nejlepší strategie letošního roku. S bohatou příběhovou kampaní, rozsáhlým sandboxem a multiplayerem toho hráčům příliš chybět nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama