Remaster AC3 na konci března. Jak vypadá?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster AC3 na konci března. Jak vypadá?

Remaster AC3 na konci března. Jak vypadá?

David Plecháček

David Plecháček

7. 2. 2019 07:44 6
Reklama

Jak se předpokládalo, tak se také stalo. Teorie o tom, že na konci března vyjde remaster Assassin’s Creed 3, se ukazují býti pravdivé. Ubisoft nejenže potvrdil dříve spekulované datum vydání, 29. března, ale navrch přidal i srovnávací video, které ukazuje rozdíly mezi původní hrou a její novou podobou.

Assassin’s Creed 3 v roce 2012 po třech dílech s legendárním Eziem zamířil za oceán a započal tzv. severoamerickou ságu, do níž kromě příběhu Connora patří i Black Flag a Rogue. Jenže zatímco Black Flag byl na nových konzolích od původního vydání a pozdější Rogue se na ně dostal s loňským Remasterem, úvodní díl na nich stále chybí. A i když se dříve spekulovalo nad remasterovanou kolekcí (právě po vzrou Eziovy trilogie), nakonec se dočkáme všech dílů jednotlivě.

Ve své době byl třetí díl spíše zklamáním a žije tak ve stínu renesančních dílů z Itálie a Turecka nebo pozdějších skvělého pirátského Black Flagu. Možná ale po sedmi letech změníte názor. Remasterovaná edice nabídne až 4K rozlišení a HDR, ale změny by měly pocítit i majitelé původních konzolí díky novému grafickému enginu a dílčím hratelnostním změnám.

Součástí je plná hra, speciální balíček misí Hidden Secrets a The Tyranny of King Washington, ale též Assassin’s Creed 3 Liberation Remastered, původní hra pro Vitu, která se později též dočkala vydání na velkých platformách. Pokud příběh Aveline de Grandpré neznáte, konečně si jej můžete doplnit.

Assassin's Creed 3 původně vyšlo i na Wii U. Jeho remasterovaná podoba se ale na konzole od Nintenda nepodívá. Pokud jste tak doufali, že to je přesně hra ideální pro Nintendo Switch, máme pro vás bohužel špatnou zprávu. AC3 Remastered tak vyjde jen na PlayStationu 4, Xboxu One a PC. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama