Odyssey dostane New Game Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odyssey dostane New Game Plus

Odyssey dostane New Game Plus

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 2. 2019 10:53 8
Reklama

Od předposledního dílu s podtitulem Origins se ze série Assassin's Creed stalo vcelku masivní RPG na desítky hodin. Pozadu v tom samozřejmě nezůstává ani nejnovější zástupce Assassin's Creed: Odyssey. Pokořit příběh Kassandry, či Alexiose zabralo spoustě hráčů nemalé množství času, nemluvě o tom, kolik hodin jsme strávili vylepšováním našich hrdinů.

Pro nás všechny má Ubisoft dobrou zprávu, protože do hry tento měsíc dorazí New Game Plus, díky kterému si budeme moci projít celou hru znova, avšak s naší vyšperkovanou postavou. Nejsme si jistí, na kdy přesně je vydání tohoto režimu naplánováno, takže je možné, že ho Ubisoft vydá, až bude hotový. Podle všeho bychom se ale více informací měli dozvědět příští týden.

Pro tento rok každopádně není v plánu vydání regulérního pokračování, takže pokud je vám z toho smutno, můžete alespoň znovu projít Odyssey. Krom toho máte ještě možnosti si zahrát příběhová DLC, která pro titul vychází, konkrétně k dispozici už jsou dvě části z Legacy of the First Blade. Naplánované je ještě další DLC s názvem The Fate of Atlantis, které by také mělo být rozděleno na tři epizody. Jak to tak vypadá, tento rok toho v Assassin's Creed: Odyssey bude ještě dost na práci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama