Ukázka multiplayeru World War Z
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka multiplayeru World War Z

Ukázka multiplayeru World War Z

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 2. 2019 14:47 15
Reklama

Film World War Z s Bradem Pittem v hlavní roli přinesl do žánru zombie hororů především schopnost zombíků se pořádně nahromadit a svým obrovským množstvím doslova zaplavit lidstvo. Zreprodukovat pocit, že se na vás řítí masa nemrtvých těl, se snaží vývojáři ze Saber Interactive ve své stejnojmenné hře World War Z, kterou vydává Focus Home Interactive.

Z ní nedávno tým vypustil video zaměřující se na multiplayerovou složku hry. Autoři nám představují nový koncept, kdy proti sobě postaví dva čtyřčlenné týmy, které bude ohrožovat armáda zombie. Hra celkově nabídne pět online režimů, konkrétně jde o Swarm Deathmatch, Swarm Domination, King of the Hill, Vaccine Hunt a Scavenge Raid. 

Nejen, že se tedy budete snažit přežít proti agresivním mrtvolám, ale ještě vám bude házet klacky pod nohy další skupina hráčů. Podíváme se do světových metropolí, jako je Moskva, New York a Jeruzalém. Pochopitelně nesmí chybět ani šest hratelných tříd a spousta prostředků k likvidaci nepřátel, včetně pastí, min a množství smrtících zbraní.

Bude určitě zajímavé sledovat, jak se tento experiment podaří, protože není běžné stavit proti sobě různé hráče společně s umělou inteligencí. Každopádně hra by měla být na PC exkluzivní pro Epic Games Store a mimo to si ji zahrajete ještě na Xboxu One a PlayStationu 4. Přesné datum vydání bohužel zatím neznáme, víme pouze to, že titul by měl vyjít někdy v letošním roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama