The Division 2 bude mít otevřenou betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division 2 bude mít otevřenou betu

The Division 2 bude mít otevřenou betu

Filip Švácha

Filip Švácha

11. 2. 2019 12:02 9
Reklama

Pokud jste si předobjednali Tom Clancy's The Division 2, nebo se do přístupu zaregistrovali na oficiálních stránkách, mohli jste o víkendu vyzkoušet betu této hry. Je nutné poznamenat, že registrace vám stoprocentně přístup do bety nezaručila, takže pokud patříte k těm hráčům, kteří měli tento víkend smůlu, můžete být  klidu.

Při streamu na oficiálním Twitch kanále hry se totiž jeden ze zúčastněných prořekl, že chyby, které vidíme v uzavřené betě, budou v té otevřené opraveny. Je velmi pravděpodobné, že nijak nelže, protože podobně Ubisoft postupoval i při vydání prvního dílu. Bohužel se nezmínil, kdy přesně ke spuštění bety dojde, ale vzhledem k datu vydání plné verze (je stanoveno na 15. března), si ji snad vyzkoušíme někdy ke konci února, nebo na začátku března.

Uzavřená beta obsahovala dvě hlavní mise, pět misí vedlejších, přístup do jedné z částí Dark Zone, PvP režim a jednu Invaded misi, která sloužila jako ukázka toho, co bude k dispozici v endgamu hry. Tehdy Ubisoft do otevřené bety přidal ještě jednu hlavní misi, ale nemůžeme si být jisti, jestli k tomu dojde i tentokrát. Obsahu už je i tak docela dost. Teď už nezbývá než počkat na oficiální oznámení, které snad přijde brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama