Vychází DLC pro remake Resident Evil 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází DLC pro remake Resident Evil 2

Vychází DLC pro remake Resident Evil 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 2. 2019 11:53 3
Reklama

Remake Resident Evil 2 si vede skvěle. Pozitivní jsou recenze, ohlasy hráčů i čísla z prodejů. Řada hráčů už má hru dohranou. To však ale neznamená, že by bylo dovádění v Racoon City u konce. Ode dneška je totiž k dispozici DLC The Ghost Survivors. A zcela zdarma.

Do hry po jeho stažení přibudou tři poupravené scénáře, v nichž vybrané postavy dostanou druhou šanci zachránit si holý život. V No Time to Mourn se objeví Robert Kendo, majitel obchodu se zbraněmi, který se snaží proklestit cestu skrze špinavé kanály Racoon City. Vzhledem k jeho profesi patrně nebude nouze o náboje. Po cestě se potká s novým jedovatým druhem zombie.

Runaway sleduje osud dcery místního starosty – Katherin Warren. Oděna pouze v noční košilce se musí vyhnout zombiím, které jsou postiženy zvláštním typem mutace. Na jejich zabití je navíc potřeba specifický typ munice.  

Forgotten Soldier se soustředí na vojáka organizace Umbrella Corp, jemuž zkříží cestu samotný Mr. X, ale také zombie navlečené do taktické výstroje, čímž je jejich likvidace o poznání složitější. Podaří se vojáčkovi uniknout z laboratoří pod Racoon City?

Nově bude k dispozici tréninkový režim o nižší obtížnosti. V něm si hráči mohou natrénovat průchod, zjistit, kdo číhá za jakým rohem a trochu si naplánovat cestu pro ostrý režim. Během snahy o přežití je možné získat nové předměty, padat ale budou pouze z konkrétních nepřátel nebo z automatů. Jakmile hráč sebere předmět z automatu, nemůže ho již v aktuálním kole vyměnit za jiný. K dispozici jsou nové výzvy a speciální trofeje. Plněním výzev je možné získat doplňky pro svou postavu. Připravena je kupříkladu maska tygra nebo čepice ve stylu roztomilého mývala. Tomu nelze odolat. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama