Regalie z FFXV přijely do Forzy Horizon 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Regalie z FFXV přijely do Forzy Horizon 4

Regalie z FFXV přijely do Forzy Horizon 4

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 2. 2019 11:54
Reklama

Prolínání herních světů patří mezi oblíbené způsoby, jak si zajistit pozornost ze strany hráčů. Čerstvým příkladem je Geralt z Rivie. Řezník z Blavikenu hledal novou výzvu a tak se vydal na lov potvor do světa Monster Hunter: World. V podobném stylu to zkouší tituly Forza Horizon 4 a Final Fantasy XV.

Hry totiž částečně sdílejí vozový park. Ve Forze se objevují hned dva modely z Final Fantasy XV. Jednak sedan 723 Quatz Regalia, jednak obrovský offroad Ragalia Type D. Nejde o první návštěvu série Forza Horizon. Kára z Final Fantasy se v roce 2017 projížděla v Austrálii ve Forza Horizon 3.

Oba modely jsou již nyní k dispozici v rámci čerstvého updatu. Do hry však dorazí také další obsah. Na šedesáté úrovni se zpřístupní nový příběh – Skill Streak, k dispozici jsou nové sezónní eventy a závody. Krom dvou výše zmíněných aut se vozový park rozrostl také o veterána Cadillac Eldorado Biarritz Convertible z roku 1959.

Už nyní lákají vývojáři z Playground Games na další plánovaný update, s nímž přivezou další zajímavé stroje. Objevit by se měly dva vozy z roku 1994 - Honda Prelude a Nissan Fairlady Z.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama