První Half-Life dostává nový mod
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Half-Life dostává nový mod

První Half-Life dostává nový mod

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 2. 2019 11:55
Reklama

Předpokládáme, že první dobrodružství vědce Gordona Freemana už máte už všichni za sebou. Proto by vás mohl zajímat tento zbrusu nový mod, který vám změní pohled na scénu. V něm budeme totiž Gordona sledovat ze shora. Kamera se pohybuje společně s úrovní stropu, ale ničeho se nebojte, mod nabízí několik možností, jak s ní pracovat.

Jak je z videa patrné, akce je občas celkem nepřehledná a hráč ani netuší, odkud na něho nepřátelé útočí. Naštěstí si s kamerou můžeme pohrát, takže ji například lze nakázat, aby nesledovala stropy v úrovních, nebo ji dát mnohem výš nad sebe. Bohužel to způsobí, že oblasti mimo úrovně jsou celé červené, ale moder Sockman111 už prý pracuje na nějakém řešení. Kromě toho mod do hry přidává automatické zaměřování, protože logicky nemůžeme mířit dolu ani nahoru.

Ještě je důležité dodat, že sám autor ke své práci říká: „Nejsem si jistý, jestli je takto hratelná celá hra.“ Projekt prý také obsahuje množství bugů, ale to není nic, s čím by si neměl Sockman111 do budoucna poradit. Výsledek jeho snažení je ke stažení k dispozici skrze stránku ModDB.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama