Ukázka trpaslíka ve WH: Chaosbane
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka trpaslíka ve WH: Chaosbane

Ukázka trpaslíka ve WH: Chaosbane

Filip Švácha

Filip Švácha

25. 2. 2019 10:55
Reklama

O akčním RPG Warhammer: Chaosbane jste mohli slyšet už minulý rok, kdy byla hra oznámena. Tento titul vycházející z klasické hratelnosti Diabla má potenciál uspokojit všechny, kterým by snad podobný žánr chyběl. I o tom nás má přesvědčit zbrusu nová ukázka, která tentokrát představuje krvelačného trpaslíka Bragiho Axebitera.

Ten složil přísahu, že musí zemřít v boji proti soupeři, který by toho byl hoden. Předpokládáme, že zrovna zde jich v té záplavě různé havěti najde opravdu požehnaně. Trpaslík si přímo libuje v co největším možném počtu nepřátel, to aby řádně využil svoji schopnost točit se s oběma sekerami dokola. Kromě toho bude mít v repertoáru ještě pár dalších dovedností. Svoji sekeru bude moci hodit a přitáhnout se k ní, a když půjde do tuhého, na pomoc si přivolá sílu svých padlých předků a společně s nimi s protivníky udělá krátký proces. Samozřejmě nenosí zbroj, protože ta je pro slabochy.

Titul vzniká ve studiu Eko Software, dohlíží na něj tvůrci Warhammeru Games Workshop a měl by dorazit na PlayStation 4, Xbox One a PC 4. června letošního roku. Kromě toho se plánují dvě uzavřené bety, konkrétně v březnu a dubnu. Do nich vám přístup zaručí předobjednání hry a měly by nabízet slušnou porci obsahu v podobě začátku příběhové kampaně a možnosti vyzkoušet si všechny čtyři třídy postav v režimu pro jednoho, nebo více hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama