Detaily k otevřené betě The Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily k otevřené betě The Division 2

Detaily k otevřené betě The Division 2

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 2. 2019 13:11
Reklama

Po uzavřeném betatestu multiplayerové střílečky The Division 2 přichází otevřená beta pro všechny hráče, která proběhne mezi 1. a 4. březnem. Příležitost prohlédnout si Washington D.C. dostanou hráči na PC, Xboxu One i PlayStationu 4.

Spolu s tímto oznámením vyšel i trailer představující dostupný obsah, který se v předchozích testech ještě neobjevil. Celkově si tedy budete moci zahrát trojici hlavních misí v normálním nebo těžkém módu. K tomu si můžete odskočit na 5 vedlejších misí nebo třeba do Dark zone. Pokud jste už The Division 2 zkoušeli, tak většinu zdejších lokací budete poznávat. Jen Museum je novým přídavkem pro otevřenou betu.

Nejvyšší možný dosažitelný level se zvedne na 8. Krom klasických misí si můžete zahrát i PvP 4v4 mód. Dále pak budou dostupné drobnosti jako jsou nové skilly nebo vybavení.

Pokud se budete chtít pustit do testovaní, tak betu můžete začít stahovat už 28. února. Doufáme, že The Division 2 bude mít lepší start než první díl a bude se o něm mluvit déle než týden. I když je v tomto žánru dost velkých titulů, tak žádný z nich nevyčnívá. Možná, že nové Division bude tím pravým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama