A Plague Tale v novém příběhovém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka A Plague Tale v novém příběhovém traileru

A Plague Tale v novém příběhovém traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

28. 2. 2019 12:31 2
Reklama

Společnost Focus Home Interactive dnes vydala nový trailer ke hře A Plague Tale: Innocence, ve kterém zase trochu více přibližují příběh. Tentokrát se podíváme, jak se sourozenci Amicia a Hugo dostali do situace, ve které jsme je viděli v předchozích videích.

A Plague Tale je zbrusu nová značka od Asobo Studios, ve kterém se najdou i velmi zkušení vývojáři. Nejen kvůli tomu má tuto hru ve svém hledáčku celá řada hráčů. I když se úplně nejedná o AAA produkci, tak na první pohled jejich novinka vypadá velmi dobře.

Příběh se odehrává ve Francii v dobách stoleté války a morové epidemie. Rodina De Rune si i přes to žila poklidně ve svém panství, ale situace se změnila během pár chvil. Po těchto událostech se tedy Amicia a Hugo musí spolehnout sami na sebe, přičemž Amicia se o Huga musí starat, protože je starší.

A Plague Tale je hlavně o příběhu, takže je jasné, že nám vývojáři další podrobnosti neprozradí. Už za pár měsíců si hru budeme moci sami vyzkoušet. Vychází 14. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama