Autoři Borderlands lákají na PAX East
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Borderlands lákají na PAX East

Autoři Borderlands lákají na PAX East

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 3. 2019 10:06 4
Reklama

Fanoušci série Borderlands už nezdravě dlouho netrpělivě vyhlíží další díl z produkce studia Gearbox Software. Naděje na trojku kulminují s každou herní akcí. V minulém roce bohužel nedošlo k odhalení ani na E3, ani na Gamescomu. Bláznivé příspěvky na Twitteru Randyho Pitchforda se také nepřetavily v oznámení na The Game Awards. Zraky fanoušků se tedy nyní upínají k veletrhu PAX East.

Veletrh proběhne koncem března v Bostonu. Gearbox Software připravuje vlastní konferenci a již nyní láká na zajímavé věci. Na oficiálních stránkách výstavy slibují pohled do zákulisí studia a také „dosud nevídaná odhalení, exkluzivity a překvapení.”

Krátký odstaveček je samozřejmě značně vágní, na rozdíl od výše zmíněného příspěvku na Twitteru výkonného ředitele studia jde ale o hmatatelnější příslib něčeho zajímavého. Zda se na konferenci skutečně představí Borderlands 3 se dozvíme 28. března.

Bylo by na čase. Od vydání dvojky uběhlo dlouhých šest let. Že se na třetím dílu pracuje se tak nějak ví, akorát to nikdo neřekl nahlas. Po neúspěchu Battlebornu nebylo o studiu slyšet. Borderlands 3 se jeví jako logický krok a sázka na jistotu. Uvítali byste další díl, nebo očekáváte oznámení zcela nové značky? Dejte nám vědět v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama