Cyberpunk 2077 bude na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cyberpunk 2077 bude na E3

Cyberpunk 2077 bude na E3

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 3. 2019 11:36 1
Reklama

Letošní E3 bude určitě netradiční a to především proto, že jeden z hlavních aktérů Sony se konference vůbec nezúčastní. To vede k otázce, co se vlastně s touto stěžejní herní akcí bude dít do budoucna. Není čas na nějaké větší změny? Co když se postupně i ostatní velcí vývojáři rozhodnou konferenci opustit? Zatím nic není jisté a asi jen čas ukáže, jak to nakonec celé dopadne.

Každopádně ta letošní E3 by měla být, i bez Sony, takovou, jakou ji všichni známe. Se svými tituly tedy nebude chybět řada vlivných herních firem. No a jaká je momentálně asi jedna z nejočekávanějších her vůbec? Ano, je to Cyberpunk 2077 od miláčků herního světa, polských CD Projekt. Ti nás skrze jejich twitterový účet ubezpečují, že na E3 rozhodně chybět nebudou.

To je určitě skvělá zpráva, protože právě takovéhle hry jsou tím tahákem, který k E3 přiláká nemalé množství herních nadšenců. Doufejme, že i tyto maličkosti nakonec zajistí, aby se od E3 neodkláněli další a další vývojáři. Například ale podle Shawna Laydena ze Sony už v dnešní době E3 není tak stěžejní, jako tenkrát, a to především kvůli internetu, který tvůrcům umožňuje k hráčům dostávat informace mnohem snadněji, než tomu bylo před lety. Uvidíme tedy, jakou roli bude mít E3 v budoucnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama