Vyzkoušejte demoverzi Mutant Year Zero
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte demoverzi Mutant Year Zero

Vyzkoušejte demoverzi Mutant Year Zero

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 3. 2019 13:08 4
Reklama

O taktické strategii Mutant Year Zero: Road to Eden jsme již tento týden psali. Poslední patch odstranil ze hry protipirátskou ochranu Denuvo a opravil několik chyb. Tím ale práce autorů ze studia The Bearded Ladies nekončí. Tři měsíce po vydání se na dobrodružství po zuby ozbrojených zvířat snaží nalákat další hráče. Možná je ke koupi přesvědčí čerstvé demo.

Demo je už nyní dostupné na Steamu, samozřejmě zcela zdarma. Navíc není časově omezené, zájemci si ho mohou vyzkoušet kdykoliv. K dispozici je úvodní část hry, v níž je možné si osahat pohyb po světě a soubojový systém, tedy to podstatné.

Demo navíc nezabere příliš místa na disku. Čtyři gigabajty najde každý. Sami autoři doufají, že si ochutnávku vyzkouší hráči, kteří s pořízením doposud váhali. Antropomorfizovaná zvířata obdržela v recenzi na Hrej velmi slušné hodnocení, jedná se o příjemné překvapení minulého roku. Za zkoušku rozhodně stojí.

Trochu to vypadá, že se demoverze pomalu ale jistě vrací. Mutant Year Zero totiž není jediným titulem, který touto formou usiluje o pozornost hráčů. S velmi podobnou nabídkou totiž tento týden přispěchali IO Interactive. Celá první mise z druhého Hitmana je pro všechny zájemce zdarma k vyzkoušení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama