Anthem na konzolích stále padá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem na konzolích stále padá

Anthem na konzolích stále padá

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 3. 2019 13:35 17
Reklama

Asi už lze říci, že Anthem od Bioware je spíše zklamáním, nežli úspěchem. Problematické demo, neuvěřitelné množství načítacích obrazovek, poklesy ve stabilitě a repetitivní náplň misí. To jsou jen některá negativa, které lze hře vytknout. Kromě toho některým uživatelům hra padala, což měl vyřešit day one patch.

Jak se ale zdá, ne všem tato oprava pomohla. Hráči konzolových verzí na PlayStationu 4 a Xboxu One si stále stěžují na pády hry, které v některých případech vedou i k vypnutí konzole. Tito jedinci se pochopitelně snaží dostat své peníze zpět, což se setkalo s různými reakcemi. Někteří uživatelé Redditu totiž tvrdí, že Sony jim peníze bez problémů vrátilo.

„Sony si problém uvědomuje a bez zbytečných otázek mi za Anthem nabízí kompletní vrácení peněz. Zabralo to pět minut,“ píše uživatel u/SoundAndFury87. „Ta hra je na PS4 rozbitá a oni mi hned a bez problému pomohli. Jen jsem jim musel poskytnout nějaké informace o svém účtu, které potřebovali, a pak jsem dostal peníze zpět,“ píše další. Lidé mají strach, že jim titul nenávratně poškodí konzoli.

Ovšem ne všichni mají takové štěstí. Existují i hráči, kterým Sony vrátit peníze nechtělo.“ Zkusil jsem to přes podporu Sony pomocí chatu a byl jsem odmítnut, takže to vypadá, že pro všechny to neplatí,“ píše u/ka13b. Další pak zmínil, že Sony mu poradilo, ať Anthem přestane hrát. Je to vcelku podobná situace, jako tenkrát s No Man's Sky, za které chtěla také spousta hráčů vrátit peníze. Nikdo z Bioware a EA se k situaci zatím nevyjádřil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama