Ve Falloutu 76 budete vytvářet alkohol
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Falloutu 76 budete vytvářet alkohol

Ve Falloutu 76 budete vytvářet alkohol

Filip Švácha

Filip Švácha

4. 3. 2019 12:30 4
Reklama

Fallout 76 to nemá úplně snadné, tak proč si to trochu neodlehčit? To si asi řekli v Bethesdě, protože do se do hry rozhodli přidat možnost vytvářet si alkoholické nápoje. Na své si přijdou příznivci vína a piva, ale dojde i na míchané drinky. 

„Vaše cesta k tomu, abyste se stali výjimečným barmanem, začne nedaleko Vault-Tec University. Zde si znovu prožijete dny, kdy byla Univerzita na vrcholu slávy, a zjistíte, jakou neplechu páchali studenti mimo vyučování. V rámci vašeho studia se setkáte s robotem Bivem, který vás pomocí tzv. Brewing Station naučí vytvářet Nukashine,“ píše k tomu na svém blogu Bethesda.

Každý nápoj bude mít své vlastní účinky a ještě k tomu bude záležet na tom, jestli půjde archivní alkohol, či ne. Například v případě Firecracker Whiskey budete rozdávat poškození jak sobě, tak svým nepřátelům. Pokud ale budete mít archivní Firecracker Whiskey, tak své nepřátele zapálíte buď střelbou, nebo útokem z blízka a vy zůstanete bez úhony. Pivo Hoppy Hunter vám naopak zvýší stabilitu při míření skrze zaměřovač, ale sníží přesnost zásahu při používání systému VATS.

„Do budoucna vám, v podobě dalších updatů, plánujeme naservírovat další možnosti, abyste své párty dodali pořádný říz. Další informace vyhlížejte v příštích týdnech. Před tím, než odejdete, nezapomeňte pít Nukashine zodpovědně, můžete si totiž připadat, jako byste mohli ovládnout svět, ale nikdy si nebudete jisti, kam vás další dobrodružství zavedou,“ pokračuje Bethesda.

Vytvářet alkohol si budete moci už 12. března. Kromě toho má Bethesda na jaro v rámci expanze Wild Appalachia v plánu přidávat další obsah. Konkrétně půjde o nové úkoly, možnost obchodovat mezi ostatními hráči pomocí prodejních automatů, novou událost a herní režim Survival. Doufejme tedy, že titulu tato péče nějak pomůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama