Gwent dostane expanzi na konci měsíce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gwent dostane expanzi na konci měsíce

Gwent dostane expanzi na konci měsíce

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 3. 2019 09:11
Reklama

Gwent, který vzniknul z karetní minihry ve třetím Zaklínači, si od svého vydání prošel několika fázemi. Vývojáři upravovali mechaniky, upravovali karty, snažili se balancovat jak se jen dalo. Velikost komunity se sice nemůže rovnat s ostatními velkými karetními hrami, ale i tak od něj stále CD Projekt Red nehodlá dát ruce pryč. Zájem u nových hráčů by mohla vzbudit expanze Crimson Curse, která se vyjde na konci měsíce.

Jak už to u takových her bývá, tak součástí nového rozšíření jsou především zbrusu nové karty. Samozřejmě dojde i na neokoukané mechaniky. Tematicky je Crimson Curse zasazený do rozšíření O víně a krvi pro třetího Zaklínače, takže postavy jako je Dettlaff nemohou chybět. Kvůli temnému rituálu se začaly objevovat nebezpečná monstra a vy toho budete moci využívat ve svých bitvách.

Celkově tedy do hry přibyde více než 100 nových karet. Pokud Gwent stále hrajete, tak se připravte, že se meta dost změní. Na přípravy ale máte ještě pár týdnů čas. Crimson Curse totiž vychází pro všechny platformy 28. března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama