Jak vypadá RTS Conan Unconquered
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak vypadá RTS Conan Unconquered

Jak vypadá RTS Conan Unconquered

Martin Nahodil

Martin Nahodil

5. 3. 2019 13:14 2
Reklama

Zatím posledním přírůstkem do fantasy světa Conana bylo survival MMO Conan Exiles. Tentokrát svojí troškou do mlýna přispějí vývojáři ze studia Petroglyph Studios. V jejich novém videu nám poprvé ukázali jejich real-time strategii Conan Unconquered.

Tento titul bude spadat ke survival RTS hrám jako je They Are Billions. Místo tradičního stylu, kdy si vybudujete základnu, následně vojsko a zakončíte to útokem na nepřítele, tady budete muset odolávat vlnám nepřátel. S každou další se bude zvyšovat obtížnost.

Krom toho, že celou hru můžete odehrát v singleplayeru, tady také bude možnost kooperace dvou hráčů. Budete s dalším hráčem sdílet základnu, ale jinak si můžete každý dělat to svoje, ať už mluvíme o budování nebo pořizování nových jednotek. Do toho mimo jiné spadají i legendární hrdinové, kteří jsou mnohem odolnější a efektivnější než běžní vojáci. Samotný Conan nesmí chybět.

Díky tomu, že mapy budou náhodně generované, by se měla zajistit lepší znovuhratelnost. Jen je otázkou, jak budou vygenerované mapy ve výsledku vypadat. V každé úrovni tedy bude muset vše objevovat od začátku a můžete narazit třeba i na vzácné artefakty. Ty ale většinou chrání strážci, kteří vašim jednotkám dají pěkně zabrat.

Na první pohled nevypadá Conan Unconquered špatně. Raději si ale počkáme na více informací. Ty by měly přijít už na konci března. Hra totiž bude prezentovaná od 18. do 22. na GDC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama