Rage 2 v akcí nabitém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage 2 v akcí nabitém traileru

Rage 2 v akcí nabitém traileru

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 3. 2019 10:28 4
Reklama

Rozhodně není pochyb o tom, že Rage 2 bude brutální akční řežbou. Pokud jste už viděli nějaké ukázky z této hry, na které společně pracují lidé z Id Software a Avalanche Studios, je velmi pravděpodobné, že na titul nahlížíte stejně. Je ale pochopitelné, že nemůžeme mluvit za všechny a třeba se najdou i jedinci, na které hra tímto způsobem zatím nepůsobí. Pro ty, kteří ještě nejsou přesvědčení o tom, že Rage 2 strávíme v tratolištích krve, je připraven tento trailer.

Náš superhrdina má v plánu udělat z postapokalyptické pustiny lepší místo pro život a chce toho docílit pomocí arzenálu zajímavých zbraní. Za všechny můžeme jmenovat Grav-Dart Launcher, díky němuž své nepřátele pohodíte, kam se vám zlíbí, nebo třeba Firestorm Revolver, který zase umí protivníky zapálit. Náš hrdina se bude samozřejmě schopen bránit i holýma rukama, takže od něho rozhodně nechcete dostat jednu výchovnou. Nesmí chybět ani pro první díl tak typické souboje vozidel.

Hra je naplánována k vydání na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC 14. května letošního roku, kdy si všechny tyto variabilní způsoby zabíjení budeme moci vyzkoušet. Zaujal vás Rage 2, nebo to vůbec není váš šálek kávy? Dejte vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama