The Sinking City má nové datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Sinking City má nové datum vydání

The Sinking City má nové datum vydání

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 3. 2019 11:00
Reklama

Vývojářské studio Frogwares, které se proslavilo především díky hrám se Sherlockem Holmesem, se u svého nového titulu rozhodlo vydat více horrorovým směrem. Hra The Sinking City, inspirovaná dílem H.P. Lovecrafta, nás měla do zaplavené Nové Anglie přenést už 21. března. Své vydání ale nakonec posouvá.

Komunitní manažer Frogwares Sergey Oganesyan to sdělil v krátkém videu na YouTube, kde jako hlavní důvod odložení uvádí přesunutí hry do méně konkurenčního období. Je pravda, že začátek letošního roku je velkými hrami opravdu nabitý, takže pokud nové datum vydání, které je stanoveno na 27. června, pomůže The Sinking City být více vidět, budeme muset ještě chvíli počkat.

Samozřejmě se nabízí spekulovat nad tím, jestli zpoždění není zapříčiněno technickým stavem hry. Oganesyan ve videu zmiňuje, že čas, který studio navíc získá, mu pomůže hru ještě o trochu zlepšit, takže i tohle mohlo být důležitým argumentem při rozhodování. Ať je to jak chce, za dobře optimalizovanou hru je určitě nikdo kritizovat nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama