Shenmue 3 dostává první gameplay trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shenmue 3 dostává první gameplay trailer

Shenmue 3 dostává první gameplay trailer

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

10. 3. 2019 13:50
Reklama

Zdá se to být už věčnost od doby, kdy byl na E3 v roce 2015 představen třetí díl Shenmue. Následovala radost fanoušků, úspěšná Kickstarterová kampaň a dlouhé čekání. To se ale už naštěstí blíží ke konci a s tím přichází i postupné odkrývání nových informací o hře.

Tou nejdůležitější novinkou bude pro většinu fanoušků zřejmě uvolnění prvního gameplay traileru. Ten má zhruba přes dvě minuty a podle šéfa vývoje Yu Suzukiho se jedná o jeho zkrácenou verzi. Ta delší bude ukázána později. Ve videu jsou vidět některé dialogy, příběhové události a v neposlední řadě také souboje.

Ty byly pro Shenmue 3 kompletně přepracovány, přesto budou vycházet z původních dílů a pamětníci prvních dvou her se mohou těšit dokonce na návrat některých konkrétních útoků. Stejně jako minule, i v tomto případě posloužila jako předloha bojovková série Virtua Fighter od Segy, tedy vydavatele prvních dvou dílů Shenmue.

Další střípky nových informací se týkají herního světa. Hra bude obsahovat zhruba 500 NPC, což by mělo bohatě stačit na to, aby prostředí působilo dostatečně zabydleně. Dále se můžeme těšit na komplexní systém rybaření – několik míst s unikátními rybami, různé návnady i rybářské pruty. V chytání ryb bude dokonce možné soutěžit v rámci speciálních eventů.

Ve hře budou 3 velká města. V nich nalezneme spoustu obchodů s různými cenami stejných předmětů, takže součástí hratelnosti bude i hledání výhodných nabídek při jejich nákupu. Další zmínka se týká hudby. Ta bude ve hře opět velmi výrazná, což je patrné už ze samotného traileru a pomůže dokreslovat atmosféru jednotlivých událostí.

Shenmue 3 vyjde na PC a PS4 27. srpna tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama