Hunt od Cryteku na jaře zamíří na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt od Cryteku na jaře zamíří na Xbox One

Hunt od Cryteku na jaře zamíří na Xbox One

David Plecháček

David Plecháček

12. 3. 2019 10:31
Reklama

Crytek zřejmě v tuto chvíli není nejzralejším adeptem ke krachu mezi herními společnostmi, ale po vlnách dřívějšího propouštění a rušení zahraničních filiálek by se výraznější úspěch hodil. Jeho VR pokus Robinson: The Journey nebyl zásahem do černého, ale to zatím není ani Hunt: Showdown. Ten má nicméně alespoň nějakou naději na úspěch.

Technicky, především po grafické stránce, nadstandardní záležitost se zatím stále nachází v předběžném přístupu na Steamu. Nebourá hráčské žebříčky, ale zároveň ani vysloveně neživoří. Cryteku se podpora multiplayerové netypické akce evidentně stále finančně vyplácí, a projektu věří tolik, že nezůstane jen u PC. Jeho nedodělaná verze totiž míří i na Xbox One.

Proč právě tam? Může za to program Game Preview, který umožňuje vydat hry v předběžném přístupu i na konzoli. Je tak pravděpodobné, že jakmile hra bude hotová, zamíří i na konzoli od Sony. K tomu ale zatím nejsou žádné další zprávy. Prozatím víme jen to, že do Game Preview na XO zamíří Hunt: Showdown letos na jaře.

Níže se můžete podívat na teaser, který na vydání láká. My jen připomeneme, že Hunt: Showdown tvoří několik dvoučlenných týmů, kteří soupeří o „trofej“ v podobě zabití jednoho ze zmutovaných nepřátel. Tomu ale „brání“ i týmy okolo. Je tak na vás, jestli si na lidské nepřátele počíháte u cíle, nebo jestli si trofej ukořistíte vy co nejdříve, abyste s ní dokázali co nejrychleji prchnout. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama